Tilbage

Muslingebisque

Tilberedningstid : 10 Minutter

Ingredienser

  • 15 muslinger
  • 2 spsk Malthe fra Thisted bryghus
  • 1 spsk Grill akvavit
  • 4 spsk hønsefond
  • 1 spsk creme fraiche (kun 38% kan bruges, gerne økologisk)
  • 1 spsk smør (jo bedre smør, jo bedre smag)
  • 1/2 tsk lakridspulver
  • 1/2 tsk citronskal, gerne økologisk
  • 1/2 tsk citronsaft, gerne økologisk
  • 10 blade brændenældeblade i strimler (pas på fingrene)

Instruktioner

Det hele kommes i en ildfast suppeskål, dækkes med sølvpapir og får 10 minutter på grillen med fuld skrald.
Du kan sagtens samle det hele og sætte i køleren i et par timer inden du varmer det. Så har du mere tid til dine gæster :-)
Copyright © 2017. Foreningen Skaldyrsfestival.