Tilbage

Muslinge bruschetta

4 personer
Serveres som let forret eller snack.

Ingredienser

  • 1 kg dampede muslinger (evt. dampet i Hyllie)
  • 1 flüte (gerne en god hjemmebagt én - gerne bagt på grillen)
  • 10 blade skvalderkål
  • 5 skærme hyldeblomst
  • 1 tsk citronskal, gerne økologisk
  • 3 tomater i concasse
  • 1 spsk rapskimsolie
  • 2 spsk revet Herredsost fra Sønderhaven (revet ost river man selv)
  • Læsøsalt

Instruktioner

  1. Kødet pilles ud af de dampede muslinger, mens de stadig er lune.
  2. Det hele vendes sammen i en skål, smages til med salt.
  3. Flüten skæres i skiver og muslingefyldet fordeles på skiverne.
  4. Bages i grillen ved moderat varme ( cirka 200 grader ).
  5. concasse: Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner skæres fra. Resten skæres i små fine tern.
Copyright © 2017. Foreningen Skaldyrsfestival.