Tilbage

Mulles mariner

1 portion
Gasgrill og GBS wok
Direkte varme (grill ligegyldig)
Wok over varme med fuld blus

Ingredienser

  • ½ kg muslinger
  • 1 dl øl/vin
  • ½ tsk hønsebouillon
  • 1 dl fløde
  • Dild, kørvel og basilikum
  • En anelse citronsaft
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. I wokken svitses løg, hvidløg i lidt smør.
  2. Hvidvin/eller pilsner øl tilsættes sammen med lidt hønsebouillon og koges ind til det halve.
  3. Fløde kommes ved og igen koger det ind. Denne gang til det tykner en smule.
  4. Muslingerne tilsættes, og når de alle er åbnet, tilsættes hakket dild, basilikum og kørvel.
  5. Smages til med salt og peber og citronsaft - ikke for meget, da der også er salt i bouillonen.
  6. Serveres i små dybe serveringstallerkner med lille gaffel.
Copyright © 2017. Foreningen Skaldyrsfestival.