Tilbage

Gratinerede muslinger

4 personer

Ingredienser

  • Ca. 3 kg friske muslinger
  • Ca. 400 g rasp - f.eks. japansk panka rasp
  • En god olivenolie
  • Ost til gratinering
  • 1 citron og lidt frisk dild

Instruktioner

  1. Pil de friskdampede muslinger ud af skallen.
  2. Vend dem i en god olivenolie.
  3. Vend dem i raspen.
  4. Læg muslingerne på et bagepapir.
  5. Riv osten og drys over.
  6. Krydder med lidt salt og friskkværnet peber.
  7. Sæt muslingerne i en 200 grader varm ovn i 8-10 minutter.
  8. Muslingerne skal være lysebrune og sprøde.
  9. Halver en agurk, skrab kernerne ud med en ske.
  10. Skær agurken i små tern.
  11. Hak ½ rød chili uden kerner og lidt dild.
  12. Vend det sammen og smag til med salt.
Copyright © 2017. Foreningen Skaldyrsfestival.